Uusi BlackLight R4 on nyt saatavilla!

Uusi BlackLight R4 on nyt saatavilla!

Difseco tiedottaa, että BlackLight 2018 R4 on nyt julkaistu! Siinä on useita tärkeitä päivityksiä ja parannuksia, jotka auttavat ohjelmistoa toimimaan mahdollisimman tehokkaasti.

Mitä uutta ja paranneltua?

• Applen uusimmat kuva- ja videomuodot (HEIC / HEVC)

• Merkintöjen parantaminen

• iPhonen XS, XR ja iPad Pro -laitteiden tuki

• Parempi Android MMS tuki Samsung-laitteissa

• “Viimeaikaiset kohteet” jäsentäminen MacOS 10.13: ssa

• BlackBag usb muistitikku-lisenssien hallinnan helpottaminen

• BlackLight on nyt pelkästään 64-bittinen sovellus

UUDET OMINAISUUDET

• Applen uusimmat kuva- ja videomuodot (HEIC / HEVC)

IOS 11: stä alkaen Apple esitteli uuden kuvan tallennusmuodon nimeltä HEIC. HEIC on tiedostomuodon nimi jonka Apple valitsi uudelle High Efficiency Image Format (HEIF) s-tandardille. BlackLight voi nyt näyttää ja raportoida HEIC-kuvia ja HEVC-videota, mukaan lukien Apple -livekuvat.

• Merkintöjen parantaminen

Blacklight on tehnyt merkityt kohteet helpommaksi nähdä ja lajitella. Nyt on helpompi nähdä, mitkä kohdat on merkitty.

Lisäksi useita tunnisteita sisältäviä kohteita on nyt helpompi nähdä ja poistaa useista eri paikoista. Oikealla (kontekstuaalinen) painikkeella merkittyä kohtaa painamalla paljastetaan valikkojärjestelmä, jolla poistetaan kyseinen tunniste. Valikossa näytetään jokainen merkinnän säilöntäpaikka, johon kohde on tallennettu, ja sallitaan poistaminen kaikista tai joistakin säiliöistä.

• iPhonen XS, XR ja iPad Pro -laitteen tuki

MacOS-ohjelmassa käynnissä oleva BlackLight ottaa nyt uudet laitteistot asianmukaisesti käyttöön ongelmitta. Jos BlackLight on käynnissä Windowsissa, on tärkeää asentaa uusin BlackBag-ajuripaketti tai asentaa iTunesin uusin versio, jotta saat asianmukaisen tuen.

• Parempi tuki Android MMS -laitteille Samsung-laitteissa

Alun perin Android-laitteilla ei ollut natiiviviestiohjelmaa, jossa oli ryhmäviestejä. Kuitenkin Android 6 ja uudemmat käyttäjät voivat nyt lähettää ryhmäviestejä alkuperäisen sovelluksen kautta, vaikka jokainen viesti lähetetään multimediaviestinä tekstiviestin sijasta.

• “Viimeaikaisten kohteiden” jäsentäminen MacOS 10.13: ssa

BlackLight analysoi nyt “Viimeaikaiset kohteet”, jotka on avattu tai joita käytetään MacOS-versiossa 10.13. Muoto, johon nämä tiedot tallennetaan, on muuttunut edellisestä versiosta.

• Helpompi BlackBag usb muistitikku-lisenssien hallinta

Uusi lisenssienhallinta on saatavilla, joka helpottaa usb-muistitikkujen ja lisenssien hallittavuutta. BlackLight avaa sovelluksen Ohje-valikon kautta. Se on myös saatavilla BlackBagin Ohjelmistolataukset -sivulla, ja se voidaan suorittaa sovelluksesta riippumatta. Tätä lisenssinhallintaa käytetään hallitsemaan kaikkia BlackBag-lisenssejä ja niitä voidaan käyttää lisenssin tarkistamiseen ja päivittämiseen. Huomautus: sovellus on suoritettava järjestelmästä, jossa on internetyhteys.

• BlackLight on nyt pelkästään 64-bittinen sovellus

Koska tietokoneet ovat lisänneet resursseja, kuten suuria muistin ominaisuuksia, käyttöjärjestelmän on tarvinnut hyödyntää näitä resursseja. Useimmat järjestelmät ovat nyt 64-bittisiä, ja 64-bittisten sovellusten kanssa käyttäjät voivat parhaiten hyödyntää näitä resursseja. BlackLight pystyy nyt hyödyntämään tätä lisämuistitilaa, kun tehdään suuria tietojenkäsittelylaskelmia. On kuitenkin huomattava, että vaikka suorituskyvyn kasvua on havaittu, I/O: ssa (input/output) voi silti olla pullonkauloja.

Lisätietoja saat julkaisua koskevista muistiinpanoista (englaniksi), joissa on tarkempia tietoja näistä uusista ominaisuuksista ja parannuksista. Lisenssitilauksissa tai uusimisessa ota yhteyttä osoitteeseen info@difseco.com

BlackLight R4 latauslinkki: https://www.blackbagtech.com/media/blacklight/BlackLight_Win_Setup_2018r4.zip