OpenText ™ EnCase ™ Endpoint Security 6.05 on nyt saatavilla

OpenText ™ EnCase ™ Endpoint Security 6.05 on nyt saatavilla

Difseco on julkaissut OpenText ™ EnCase ™ Endpoint Security 6.05:n. Tämä julkaisu sisältää uusia ominaisuuksia ja parannuksia tietoturvan lisääntyvien haasteiden käsittelyyn. Se tarjoaa lähes reaaliaikaisen näkyvyyden koko verkostossasi ja havaitsee poikkeamia päätepisteissä ollessaan verkossa tai poissa verkosta.

Endpoint Security 6.05: n tärkeimmät ominaisuudet

  • Jatkuva poikkeamien havaitseminen – uusi paranneltu agentti valvoo jatkuvasti ja havaitsee poikkeavuuksia kaikissa verkossa tai poissa verkosta olevissa päätelaitteissa. Toisin kuin muut lähestymistavat seurannan valvomisessa, työ suoritetaan laitteissa ja se lähettää tietoja vain hälytystilanteessa, mahdollistaen skaalauksen suuriin globaaleihin verkkoihin.
  • Uusi hakutoiminto kaikille kiinnostaville kohteille – Aiempi “Process Search” on uudistettu “Find Items of Interest” etsiäksesi tiedostoja, yhteyksiä ja DNS-merkintöjä.
  • Parannettu tuottavuus ja käytettävyys – Sisältää IP-alueen tuen kompromissien indikaattoreille (IOC), korjauksiin (tarkoittaa esim. viruksen poistotyö) ja telemetria skannaukseen. Parantaa verkkorajapinnan tehokkuutta yhdistämällä kriittiset, ei-kriittiset, mukautetut ja työpöydän kohdevalinnat yhteen näyttöön.
  • Parannettu käyttökokemus – Tämä julkaisu sisältää useita merkittäviä päivityksiä Endpoint Securityn web-käyttöliittymään ja työnkulkuihin entistä intuitiivisemman ja tehokkaamman käyttökokemuksen ansiosta.

 

Lisätietoja, mukaan lukien uudet ja  ominaisuudet, on EnCase Endpoint Security -sivustossa.

Asiakkaat voivat ladata ohjelmiston OpenText My Support -palvelusta osoitteessa:

https://knowledge.opentext.com/knowledge/llisapi.dll/Open/75618070 (Oma Support log vaaditaan)

Lisätietoja saat osoitteesta: info@difseco.com