OpenText™ Tableau Forensic Imager TX1 2.0 on nyt saatavilla

OpenText™ Tableau Forensic Imager TX1 2.0 on nyt saatavilla

OpenText on julkaissut OpenText™ Tableau Forensic Imager TX1 2.0-version. Tämä tärkeä päivitys on saatavilla Tableau laiteohjelma Update 7.25:ssa ja siinä on uusia ominaisuuksia ja parannuksia, joilla kohdata kasvavia haasteita forensiikkadatan keräämisessä, samalla parantaen  suorituskykyä ja käytettävyyttä. Tämä julkistus sisältää uuden laiteohjelman päivityksen Tableau TX1 Forensic Imagerille. Muutokset on kuvattu alla.

Huomaa: tämä on pakollinen päivitys TX1-käyttäjille.

Lataa ja lue päivitetty TX1 2.0-käyttöopas oppiaksesi käyttämään tässä julkaisussa mukana olevia uusia ominaisuuksia. TX1 version 2.0 Käyttöopas.

Mitä uutta Tableau Forensic Imager TX1 2.0:ssa on?

  • Looginen levykuva ja etsintä – Kopioi tietoa sen muuttumatta paikalliselta kovalevyltä tai verkkoympäristöstä. Kuvaa koko tiedostojärjestelmä, valitse manuaalisesti tiettyjä kansioita ja tiedostoja tai määritä kohdennettu hakuprofiili ennalta määriteltyjen ja mukautettujen kriteerien avulla käyttämällä tehokasta Files to Acquire -näyttöä.
  • Salatun kovalevyn löytäminen – automaattisesti tunnistaa asemat, jotka on salattu seuraavilla kiintolevyn salaustyypeillä: Microsoft® BitLocker and BitLocker To Go, Apple FileVault 2, Linux LUKS, BestCrypt, and Symantec PGP Disk.
  • Apple Fusion Drive -tunnistus – tunnistaa ja esittelee sekä HDD että SSD -fyysiset asemat, jotka on konfiguroitu yhdeksi Fusion Drive:ksi Apple Macs:ssa jotka on kytketty TX1  Target Disk Mode:ssa.
  • Näyttää enemmän USB tietoa – Seuraavat USB infot ovat nyt nähtävissä myös: Class, SubClass, Protocol, VID (Vendor ID) and PID (Product ID).
  • Virheiden korjaukset (yksityiskohtaiset tiedot virheiden korjauksista ja parannuksista ovat täällä)

Tableau Software update 7.25 voidaan ladata TÄSTÄ