Magnet AXIOM 2.6 ja Magnet IEF 6.19.0 päivitykset ovat saatavilla!

Magnet AXIOM 2.6 ja Magnet IEF 6.19.0 päivitykset ovat saatavilla!

Magnet AXIOM 2.6 tuo suuria päivityksiä Magnet AXIOM Cloudiin mm. WhatsApp-varmuuskopiot, iCloud ja Cloud Administrator – tilituki sekä suuret parannukset WhatsApp-tukeen.

Yhdessä Magnet.AI:n parannusten ja yleisen suorituskyvyn kanssa, AXIOM 2.6 haluaa olla kultainen standardi käyttäjäystävällisyydessä.

AXIOM Cloud päivitykset

WhatsApp todisteiden palauttaminen

AXIOM 2.6:ssa AXIOM Cloud voi nyt myös etsiä ja purkaa WhatsApp-varmuuskopioita, jotka on tallennettu Android-käyttäjän Google Drive-tiliin. Tämä on erittäin tärkeä ominaisuus, koska WhatsApp-varmuuskopio voi sisältää tietoja, joita ei ole enää saatavilla käyttäjän puhelimessa.

AXIOM 2.6 on tuonut suuren uudistuksen WhatsApp for iOS:iin and Androidiin, erityisesti:

 • iOS: Päivitetty jäsentelyn tuki viestien liitteiden esikatselujen, yhteystietojen, jaettujen yhteystietojen vCard muodossa sekä leveys- ja pituuskoodiin jaettujen sijaintia koskevien viestien (myös pienen näytekuvan esikatselu), ryhmäviestien lähettäjän tiedot, ryhmäviestien jäsenhistorian ja käyttäjätunnukset
 • Android: Päivittynyt jäsentämistoiminto yhteystietojen profiilikuvien, usein kontaktoituihin käyttäjiin, yleisten liitetiedostojen, media liitetiedostojen, käyttäjätunnusten ja välimuistipaikkojen sijaintien palauttamiseksi

Huomaa, AXIOM vaatii WhatsApp-tiliin liittyvän puhelinnumeron ja käyttäjän Googlen käyttöoikeustiedot WhatsApp-tietojen salauksen purkamiseksi. Uusi mobiili todistuaineisto luotiin joka yrittää löytää WhatsApp-salauksen avaimen epäillyn puhelimesta, mikä helpottaa tutkijoiden työtä.

iCloud

Epäillyn kohteena olevat henkilöt eivät välttämättä ymmärrä, että tärkeimpiä todisteita ei ole poistettu pysyvästi ja että ne ovat edelleen iCloud-tilin äskettäin poistetussa osassa. AXIOM Cloudilla voit nyt löytää äskettäin poistetut asiakirjat ja muut tiedostot iCloud-tilillä — jolloin voit poimia tiedostoja, joita ei ole vielä poistettu pysyvästi.

Cloud järjestelmävalvojan tilit

Office 365- ja Box- järjestelmänvalvojat näkevät nyt enemmän tietoja käyttäjän tileistä, mikä helpottaa oikean käyttäjän sekä sisällön valintaa.

Todisteiden nopeampi löytäminen Magnet.AI:sta

Magnet.AI auttaa sinua tutkimuksen ajankäytössä paljastamalla kriittiset kuvatiedostot nopeammin kuin manuaalisella tarkistuksella.

Kuvan luokitteluominaisuudet Magnet.AI:ssa sisältävät nyt myös ajoneuvojen, rakennusten (ulkotilat) ja tiedustelulennokkien havaitsemisen, sekä sen lisäksi alastomuutta, aseita, CSAM, huumeita, näyttöruutukuvia, rahaa, asiakirjoja ja henkilölliyystodistuksia (esim. passi, ajokortti) mahdollisesti sisältäviä kuvia.

AXIOM Suorituskyky – Löydä todisteita nopeammin

AXIOM 2.6:ssa on parempi suorituskyky tarkastella kuvatodisteita kun haluaa muuttaa kuvan kokoa, kuvien skannaaminen on nyt jopa 40% nopeampaa – riippuen siitä kuinka monta kuvaa on löydetty.

$UsnJrnl Tuki

$UsnJrnl-tuki on asiakkaidemme usein kysytty artefakti, joka on nyt lisätty. Tämä on tarpeellinen erityisesti niille henkilöille jotka tekevät tietoturvaan liittyviä tai muita yrityksen sisäisiä tutkimuksia. Tämä artefakti antaa arvokasta tietoa muutoksista joita on tehty tiedostoihin tai hakemistoihin epäillyn tietokoneessa tai muissa välineissä (puhelin, ipad jne.).

Päivitetyt artefaktit

AXIOM 2.6 ja IEF 6.19.0 sisältävät nämä asiat:

Uutta iOS/MacOS:ssa:

 • App Data Usage
 • Yhteyshistoria

Uutta Android:ssa:

 • Jott

Uutta Windows:ssa:

 • Skype App (v12)
 • IME (Näppäimistöhistoria)
 • Bitcoin Debug Logs
 • KakaoTalk Media Decryption
 • $UsnJrnl

Päivitykset:

 • WhatsApp (iOS/Android)
 • MMS (Group Message — Android)
 • SMS/MMS Content Provider (Android)
 • Twitter (Android)
 • .WMV

Carbonite Backup Logs (Windows)

Magnet AXIOM 2.6 ja Magnet IEF 6.19.0 lataukset TÄSTÄ