Magnet Axiom 1.2.6 nyt saatavissa!

Magnet Axiom 1.2.6 nyt saatavissa!

Magnet Axiom 1.2.6 on nyt ladattavissa. Uutena tuki Google Hangouts, DictionaryAttack salasanan purku BitLocker’ille, TrueCrypt’ille ja PGP kryptatuille laitteille PassWare Inc:llä, sekä parannuksia Axiom Cloud ja raportointiin.

Magnet Axiom viimeisin versio on asiakkaiden ladattavissa Customer Portal’ista tai kun avaat AXIOM ohjelman. Magnet AXIOM 1.2.6 tuo parannuksia pilvipalveluiden tiedonkeruuseen – mukaan lukien Google Hangouts tuen – sekä päivityksen Passware inegraatioon mikä auttaa salasanojen purkamisessa ja päivityksiä raportointiin.

Parannuksia Magnet AXIOM Cloud’iin

Sen lisäksi että AXIOM 1.2.6 mahdollistaa tiedonkeruun Google Hangouts’ista, voit myös ladata aiemmin generoituja pilvi akvisiitioita analysointiin. Nyt sinun ei tarvitse viivyttää prosessointia ja mobiili- ja tietokonelaitteiden analysointia odottaessasi että pilvi akvisiitio valmistuu.

Salasanojen purku Full Disk dekrtyptauksessa

Passware integraation ansiosta Magnet Forensics tarjoaa kyvykkyyden analysoida levyjen sisältöä jotka on salattu erilaisilla salausohjelmilla (kuten BitLocker, TrueCrypt ja PGP). Versioon 1.2.6 on lisätty mahdollisuus tehdä sanakirjahyökkäys kaikkiin tuettuihin laitteisiin. Tämä ominaisuus täydennettynä AXIOM Wordlist Generator luomilla sanalistauksilla mahdollistaa lukituksen poistamisen käyttäen erilaisia tunnettuja salasanoja kun salasana ei ole tiedossa.

Päivitetty raportointi tiedostojärjestelmille ja Artifact Explorer’ille

1.2.6 päivityksen jälkeen pystyt exporttaamaan yhtenäisen raportin tagätyillä itemeillä sekä tiedostojärjestelmästä että Artifact Explorer’ista, mikä säästää aikaa raportoimalla samalla tavoin kuin käyt läpi todistusaineistoa.

Hanki Magnet AXIOM viimeisin versio nyt asiakasportaalista!