EnCase Endpoint Investigator v 8.06.01 nyt julkaistu!

EnCase Endpoint Investigator v 8.06.01 nyt julkaistu!

Guidance Software (nykyisin OpenText) on julkaissut uuden verision EnCase Endpoint Investigator 8.06.01. Tämä julkaisu ei vaikuta merkittäviin ominaisuuksiin ja toiminnallisuuksiin jotka on julkaistu osana 8.06 versiota. Tämä on pieni päivitys jonka tarkoitus on laajentaa tuettuja käyttöjärjestelmiä. Guidance suosittelee että kaikki asiakkaat päivittävät tähän viimeisimpään versioon saadakseen parhaimman tuotekokemuksen ja viimeisimmät korjaukset.

Lisää formaatiota on saatavissa EnCase Endpoint Investigator Release Notes ja User Guide’ista.

Uutta EnCase Endpoint Investigator 8.06.01

  • EnCase Endpoint Investigator agentin asennus koneille jotka käyttävät Windows 10 Versio 1709

 

LATAA