AccessData esittelee Quin-C: Seuraavan sukupolven kyvykkyydet digitaalisen tutkinnan suorittamiseen

AccessData esittelee Quin-C: Seuraavan sukupolven kyvykkyydet digitaalisen tutkinnan suorittamiseen

AccessData Group, integroitujen digitaalisen forensiikan ja e-discovery ohjelmistojen johtava toimittaja esitteli tänään Quin-C:n. Quin-C on edelläkävijä ratkaisu joka tukee ja ohjaa tutkijoiden, yhtiöiden, lakitoimintojen ja kaikenkokoisten forensisten laboratorioiden uniikkeja työprosesseja.

Läpimurtotuote tarjoaa helppokäyttöiset, visuaaliset forensiset työkalut, jotka tukevat käyttäjiä ja uudistavat heidän työympäristönsä. Se on helposti konfiguroitavissa, joten erilaiset käyttäjät – experteistä harjoittelijoihin – näkevät datan siinä formaatissa ja niine ominaisuuksineen kuin mitä he tarvitsevat. Quin-C tarjoaa myöskin ennakoivan analytiikan jotta käyttäjät voivat automatisoida lisää tutkintaprosessia ja vastata alati kasvavien datamäärien tuomiin haasteisiin.

Samoin kuin muut AccessData® ratkaisut, Quin-C tarjoaa vertaansa vailla olevan nopeuden ja skaalautuvuuden tehokkailla prosessointikyvykkyyksillä. Se on täysin kykenevä toimimaan itsenäisesti tai yhdessä FTK®, Summation® ja AD Lab tuotteiden kanssa. Näiden AccessData tuotteiden käyttäjät eivät tarvitse Quin-C lisenssin lisäksi muita ohjelmistoja tai HW-tuotteita käyttääkseen uutta tuotetta.

Quin-C tarjoaa useita ennennäkemättömiä kyvykkyyksiä, kuten mm. cross-case analytiikan, tehokkaan visualisoinnin, uusia automaatioita ja datan klusteroinnin kehittyneeseen analyysiin. Yhdistämällä Quin-C olemassaoleviin AccessData työkaluihin tarjoaa nopeimman ja ominaisuuksiltaan rikkaimman ratkaisun mitä tällä hetkellä on tarjolla.

Saadaksesi täyden luettelon Quin-C ominaisuuksista ja pyytääksesi ilmaista kokeilua mistä tahansa konfiguraatiosta, siirry tästä Quin-C webbisivuille.