ENCASE FORENSIC 8.06 PÄIVITYS

ENCASE FORENSIC 8.06 PÄIVITYS

EnCase SAFE ja License Manager configuraatio on päivitetty. Ennen kuin jatkat katso täältä yksityiskohtaiset ohjeet.

Mikä on License Manager?

Asiakkaiden jotka ovat aikaisemmin käyttäneet Guidance Softwaren ohjelmistolisenssi palvelinta (NAS) täytyy nyt installoida License Manager. License Manager antaa ylläpitäjille mahdollisuuden hallita ja jakaa lisenssejä Guidance Software sovellusten autorisoiduille käyttäjille verkon ylitse.

Guidance Software (nykyisin OpenText) on nyt julkaissut EnCase Forensic 8.06 version. Guidance suosittelee, että kaikki asiakkaat päivittävät tähän viimeisimpään versioon parhaan tuotekokemuksen saamiseksi.

EnCase Forensic 8.06 tuo merkittäviä parannuksia EnCase indeksointialustaan. Prosessointi nopeuksien ollessa nyt jopa neljä kertaa aiempaa suurempia, tutkijat voivat luoda indeksin todistusaineistotiedostosta huomattavasti lyhyemmässä ajassa. Lisäksi EnCase Forensic 8.06 mahdollistaa tehokkaat ja nopeat haut todistusaineistotiedostosta säästäen aikaa ja kustannuksia.

Lisää tietoa saatavilla EnCase Forensic 8.06 Release Notes ja käyttöoppaasta.

Uutta EnCase Forensic 8.06

  • Tehokkaampi prosessointi – todistusainetiedoston nopea indeksointi
  • Parempi suorituskyky – tehokkaampi prosessorin ja muistin hyödyntäminen sekä indeksitiedoston koon pieneneminen
  • Kielituki indeksoinnille – Indeksointi saatavilla yli 20:lle kielelle
  • Kehittynyt indeksihaku – Nopeampi haku uudella haku syntaxilla
  • Parannuksia mobiililaitteiden tukeen – Tuki JTAG ja IOS 11 laitteiden varmuuskopioille
  • Käytettävyys – Yksinkertaisempi indeksointiprosessi, uudet fontit, värit ja ikonit


LADATA