Magnet Forensics ATLAS – Uusi tuotekokoelma tapausten ja tutkimuksen hallintaan

Magnet Forensics ATLAS – Uusi tuotekokoelma tapausten ja tutkimuksen hallintaan

Magnet toivottaa virallisesti tervetulleeksi yksinkertaisen, tehokkaan tapaus- ja tutkimushallinnan Magnet Forensics tuotekokoelmaan: Magnet ATLAS

He kuulivat asiakkailtansa että sekavat Excel taulukot, Word dokumentit, dokumentti- ja data hallintaohjelmistot joita ei oltu tarkoitettu tutkimuksiin, eikä edes Post-it tarrat, riittäneet enäätähän työhön.

Magnet ATLAS tarjoaa tapaus- ja tutkimushallintaa asiakkaille jotka haluavat yhdistää digitaalisen todistusaineiston hallinnan, todisteketjun, talous-, resurssi- ja budjettihallinnan sekä enemmän.

John Sigleton, yksi tutkimuksenhallintaexperteistämme kertoo Magnet ATLAS hyödyistä.

ATLAS: TEHOKKAAN EI TARVITSE OLLA MONIMUTKAINEN

Tehokkaan ohjelmiston ei tarvitse olla monimutkainen. Esimerkkinä: ATLAS. Niinkin vähällä, kuin kahdella tunnilla koulutusta ja käyttöä, jokainen tutkimustiimissä voi nähdä tutkimusaineiston keskittämisen hyödyt.

Yhä useammissa tapauksissa on liikaa digitaalista todistusaineistoa. Lisäksi digitaalisen todistusaineiston todisteketjun aukottomuus on jatkuvan tarkkailun alaisena ja tarve toistettavuudelle ja selkeälle arkistoinnille lisääntyy. Digitaalisen forensiikan tiimeillä ei ole aikaa opetella ja toteuttaa monimutkaisia hallintajärjestelmiä joilla he voisivat seurata tapauksia keskitetysti. ATLAS voi auttaa kaiken tämän kanssa.

 

 

Vastaa